Palkkatyöstä yrittäjäksi

No mutta kuinkas tässä nyt näin kävi? On vuosi 2015, Suomi on talouskriisissä, tuntuu että kansa on väsynyt ja kärsii motivaation puutteesta. Minä se talsin TE-keskukseen ja kerron perustavani yrityksen sekä suunnitelmistani irtisanoutua suhteellisen hyvätasoisesta palkkatyöstä.

Yritys Helsingin ja TE- keskuksen vähintäänkin motivoivien sanojen saattelemana, otan riskin ja hyppään.

Mitä tapahtui?

Hyvä kysymys. En osaa itsekään vastata sen paremmin kuin kertoa, että haluan olla vapaa. Haluan luoda uutta ja olla mukana uusissa erilaisissa projekteissa. En halua jäädä paikoilleni rakentamaan jotain josta ei koskaan tule omaani.

Haluan tehdä työtä josta on hyötyä mahdollisimman monelle ja jolla on merkitys. Haluan auttaa ihmisiä näkemään asioiden valoisia puolia sekä päästä jakamaan omaa osaamistani ja energiaani.

Uskon, että onni seuraa onnellista. Tiedän, että ahkeralle aina työtä löytyy.

Isäni on aina sanonut, että kaikkea saa haluta, mutta on eri asia voiko sitä saada. Työelämässä olen huomannut, että jos kovasti jotain haluaa ja sen eteen tekee työtä, usein asioista tulee mahdollisia.

Usko omaan tekemiseen horjuu kuitenkin jatkuvasti. Horjumisen syynä useimmiten ovat ihmiset ja heidän mielipiteensä ja arvonsa.

Maailmassa on paljon ihmisiä jotka nauttivat ilopillereiden syömisestä. 

Pettymyksiltä ei voi välttyä, mutta ilman riskejä ei voi myöskään kehittyä. Pettymykset ja onnistumiset tekevät meistä yhä vahvempia. Ne antavat meille sellaista jonka me voimme saada vain elämällä ja kohtaamalla asioita.

Mitä sitten tulen tekemään?

Perustin yrityksen, joka tuottaa luovia ja huomiota herättäviä myynninedistämistoimenpiteitä. Suunnittelemme ja toteutamme sellaisia myynti- ja markkinointikeinoja, jollaisia ehkä muut eivät uskaltaisi toteuttaa.

Lisäksi Toteutustehtaamme voi tilata erilaisiin tapahtumiin, seminaareihin ja koulutuspäiviin kertomaan omista kokemuksistamme myynnin ja markkinoinnin parissa. Takanamme on vuosien kokemus lähiesimiestyöstä sekä erilaisista myynti- ja myynninedistämistehtävistä.

Haluni on jakaa mahdollisimman paljon innostusta ja uudenlaista näkökulmaa työntekoon. Muistaen kuitenkin, että jokainen työpäivä ei voi olla aina hauska ja erilainen, vaan rutiinit ja sitoutuminen tekevät työstä suunniteltua ja kaikille palkitsevaa.

Työnteko voi olla hauskaa vain silloin jos välitämme siitä mitä teemme ja teemme sen kunnolla.

Luotan omaan tekemiseeni, otan riskin, tulevaisuus näyttää oliko kaikki sen arvoista.

Veera

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s